• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sportclubpartner voor uw totale promtie

Tijd voor vernieuwing

In maart 2018 bestaat Sportclubpartner in haar huidige vorm alweer 10 jaar

Daarom is het tijd voor vernieuwing.
Op dit moment dekt de huidige naam de lading niet meer. Sportclubpartner is een bedrijf wat diverse artikelen levert voor diverse doelgroepen.

Daarom gaan we dat beter laten zien door middel van diverse labels die we binnen enkele maanden zullen gaan lanceren. Met de daarbij behorende websites.

MIJNPROMOTIEPARTNER
MIJNMERCHANDISINGPARTNER
MIJNBEDRIJFSKLEDINGPARTNER
MIJNSPORTKLEDINGPARTNER
MIJNSPORTARTIKELENPARTNER
MIJNVLAGGENPARTNER

MIJNPROMOTIEPARTNER
Is het label waar u artikelen  kunt bestellen die u kunt gebruiken om uw bedrijf,organisatie of evenement wil promoten. Dus het label MIJNPROMOTIEPARTNER is er voor promotieartikelen en relatiegeschenken in de ruimste zin des woords. Laat u vooral verrassen wat er allemaal mogelijk is om uw bedrijf, organisatie en evenement te promoten.

MIJNMERCHANDISINGPARTNER
Is het label waar sportclubs, organisaties en evenementen  artikelen  kunnen bestellen die ze kunnen gebruiken om hun merchandising op pijl te houden. MIJNMERCHANDISINGPARTNER levert artikelen dus voor de fan van de sportclub en andere doelgroepen. Hierbij kunt u denken aan vaantjes, baniertjes, fansjaals, caps, mutsen, minitenue, paraplu, sleutelhangers,handdoek etc. allemaal met logo van de club of organisaties en in de clubkleuren. Artikelen allemaal voor de verkoop in de fanshop, die de clubkas kunnen spekken. Maar onder dit label kunnen particulieren ook hun merchandisingartikelen bestellen van hun favoriete voetbalclub e.d.  

MIJNBEDRIJFSKLEDINGPARTNER
Is het label waar bedrijven en organisaties hun promotiekleding en bedrijfskleding kunnen bestellen. Bedrijfskleding  neemt een steeds grotere plaats in. Bedrijven en organisaties willen dat hun medewerkers en vrijwilligers goed herkenbaar zijn en zo het visitekaartje van het bedrijf. Uiteraard kan de kleding door MIJNBEDRIJFSKLEDINGPARTNER  bedrukt of geborduurd worden. Kleding die “gepersonaliseerd” is heeft meerdere voordelen. Niet alleen hebben de medewerkers daardoor een professionele en herkenbare uitstraling voor derden, ook zorgt dit voor een gevoel van betrokken- en saamhorigheid bij de medewerkers.  Herkenbaarheid is tegenwoordig niet meer weg te denken als je voor een bepaald bedrijf of organisatie werkzaamheden verricht. MIJNBEDRIJFSKLEDINGPARTNER kan beschikken over een uiteenlopende collectie bedrijfskleding, zodat de klant altijd over het juiste kledingstuk voor zijn bedrijf of organisatie kan beschikken.

MIJNSPORTKLEDINGPARTNER
Is het label waar sportclubs,bedrijven, organisaties en consumenten terecht kunnen voor hun sportkleding en vrijetijdskleding. MIJNSPORTKLEDINGPARTNER beschikt over een uitgebreide collectie sportkleding van diverse merken en voor diverse sporten. Uiteraard kan de sportkleding ook door ons bedrukt worden, zodat u er herkenbaar bij loopt voor uw sportclub, bedrijf, organisatie of evenement.

MIJNSPORTARTIKELENPARTNER
Is het label waar sportclubs,bedrijven, organisaties en consumenten terecht kunnen voor hun sportartikelen  Dit kunnen ballen zijn voor diverse sporten, maar ook een volleybalnet of pionnen .Bij  MIJNSPORTARTIKELENPARTNER bent u aan het juiste adres voor sportartikelen van uiteenlopende aard.

MIJNVLAGGENPARTNER
Is het label waar sportclubs,bedrijven, organisaties en consumenten terecht kunnen voor hun vlaggen, banieren, beachvlags. Maar ook voor de masten kunt u bij MIJNVLAGGENPARTNER terecht. Door de scherpe inkoop kan MIJNVLAGGENPARTNER tegen scherpe prijzen vlaggen en aanverwante artikelen leveren.  Ook kunnen de aangeschafte masten door MIJNVLAGGENPARTNER geplaatst worden. Laat uw vlag wapperen met een vlag van MIJNVLAGGENPARTNER.