• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

vlaggen en masten

Sportclubpartner levert vlaggen, banieren, spandoeken en masten tegen zeer aantrekkelijke prijzen en voorwaarden

Sportclubpartner laat uw bedrijfsvlag of clubvlag gemakkelijk wapperen.
Het enige wat u hoeft te doen is uw logo, boodschap of overige opdruk in te sturen en Sportclubpartner regelt de rest. Op deze manier stelt u snel en gemakkelijk uw eigen bedrijfsvlag of clubvlag samen. 
Naast de normale vlaggen leveren wij ook spandoeken en beachvlaggen  Kortom er is keuze genoeg om uw sportpark, bedrijfsterrein, evenement aantrekkelijk te maken met de vlaggen en masten van Sportclubpartner. 

Sportclubpartner biedt u een keuze uit een grote variëteit aan vlaggen en banieren.De basis voor een kwalitatief goede vlag is het gebruikte materiaal, en de wijze waarop het doek geconfectioneerd is. 

Logovlaggen en banieren zijn in verschillende kwaliteiten verkrijgbaar, van slijtvast 3-draads geweven polyester tot en met glanspolyester of mesh-doek.
Het is ook belangrijk welk formaat vlag of banier bij welke mast past. Een juiste combinatie vlag/mast komt de uitstraling van uw bedrijf, organisatie of club zeker ten goede.
Bij de diverse vlaggen en banieren wordt ook de door ons geadviseerde mastlengte aangegeven. 

U kunt dit ook nog nalezen op blz 9  en 17 in onze uitgebreide brochure over vlaggen en masten Iets niet duidelijk?  Vraag het onze klantenservice

Vlaggenmast

De vlaggenmast is een eeuwenoud product dat nog steeds dagelijks ingezet wordt om diverse redenen. Dit kan zijn om aandacht te trekken, een gevoel van trots te uiten of voor gebruik bij officieel en ceremonieel gebruik.

Attentiewaarde
Aandacht kan worden getrokken door een object te laten bewegen, aan te lichten of op te laten vallen door een specifieke kleurstelling en/of vorm. 
Een vlaggenmast met vlag kan al deze eigenschappen verenigen in één object. 
Om aandacht te trekken is een vlag of banier nog altijd een toonaangevend medium.

Welke mast?
Afhankelijk van budget, gebruik en doelstelling leveren wij verschillende soorten masten. Sommige masten passen uitstekend bij de uitstraling van een monumentaal pand waar een andere uitvoering weer zeer geschikt is om te vlaggen onder de meest extreme weersomstandigheden. Maar ook langs het sportveld waar de bezoeker de mast met de vlag of banier van de club van afstand al zichtbaar is en zodoende het visitekaartje van de club is.
Wij helpen u graag bij het bepalen van de juiste keuze.

Als u twijfelt over de materiaalkeuze voor uw vlaggenmast is het zeer handig om te weten wat de exacte verschillen zijn tussen een aluminium of polyester vlaggenmast. Het ligt ook aan uw wensen en behoeften welk soort vlaggenmast het beste bij uw behoeften past.

Polyester vlaggenmast
Als u een klein budget heeft voor een vlaggenmast dan is een polyester vlaggenmast aan te raden. 
Lees meer


Het is begrijpelijk dat u een verticale naad op de vlaggenmast niet mooi vind, dan is een 
aluminium vlaggenmast een betere optie.

Een aluminium vlaggenmast heeft een betere uitstraling, maar deze vlaggenmasten zijn over het algemeen iets duurder.

Lees meer

Al onze masten zijn direct in onze webshop te bestellen.

Is iets niet geheel duidelijk of heeft u andere vragen over vlaggen of masten?
Neem gerust contact op met onze klantenservice  zij staan u graag te woord

Wij adviseren u ook op onze uitgebreide brochure eens te bekijken met de diverse mogelijkheden.


De vlaggenbrochure kunt u hier downloaden  

Lees meer