• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Thermokleding bestelt u hier

Thermokleding wordt over het algemeen gebruikt door sporters die luchtdoorlatende en vochtregulerende kleding zoeken. De ademende thermo sportkleding zorgt dat het lichaam op temperatuur blijft.

Thermokleding wordt over het algemeen gebruikt door sporters die luchtdoorlatende en vochtregulerende kleding zoeken. De ademende thermo sportkleding zorgt dat het lichaam op temperatuur blijft. Mede daardoor is het leveren van prestaties een stuk gemakkelijker in wisselende weersomstandigheden.

Als je op wintersportvakantie gaat dan kun je bijna niet zonder thermokleding 
Maar ook voor wielrenners of mensen die graag een extra laag aantrekken tijdens koude winterdagen zijn thermoshirts en thermo ondergoed zeer geschikt. In de winter, of tijdens wintersport is het belangrijk goede thermokleding te dragen om comfortabel warm te blijven, maar ook omdat transpiratie goed wordt afgevoerd. Ook voor wielrenners is het belangrijk een goede basislaag aan te hebben om je lichaam koel te houden. Sportclubpartner heeft thermokleding, gemaakt van de beste materialen.

Afhankelijk van de sport en wensen van de sporter is er keuze uit een thermoshirt met korte of lange mouwen. Bij alle shirts is er geen sprake van zijnaden, zodat de thermoshirts een optimaal comfort bieden tijdens het sporten.

Door het gebruik van de Aventex technologie wordt het vrijgekomen transpiratievocht naar buiten toe afgevoerd zodat je droog en comfortabel aan blijft voelen. Voor een nog hoger draagcomfort is het shirt afgewerkt met platte naden.

Lees meer
Merken
Compressieshirt herenmodel
€21,95
Thermobroek heren
€15,95
Thermo shirt nauwsluitend
€21,95
Thermoshirt korte mouw heren
€12,75
Thermoshirt lange mouw heren
€19,95
Thermoshirt korte mouw dames
€12,95
Thermoshirt lange mouw dames
€19,95
Thermobroek dames
€15,95
Skikousen
€12,95
Noorse sokken
€8,95
T shirt nauwsluitend Kids
€21,78
Sporthandschoen met touchscreen tip
€11,95
Thermoset voor heren Be Active
€49,50
Thermoshort Long Base Layer Shorts kids
€12,50
Thermoshort Long Base Layer Shorts
€13,00