• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Macron en de clubkas

Officieel distributeur Macron sportkleding

Sportclubpartner mag zich een trotse distributeur noemen van de sportkleding van Macron. De veelgebruikte kreten van Macron zijn passie, creativiteit en hard werken en hiermee identificeren wij ons graag. Net als wij ook gemak voor u als klant hoog in het vaandel hebben staan. U neemt een keuze uit het assortiment van Macron sportkleding en wij regelen de rest. Door onze goede relatie met Macron zijn wij in staat duidelijke afspraken te maken met Macron en u als klant, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 
De Macron kleding wordt rechtstreeks vanuit de fabriek in Italie geinporteerd. Dat betekent dat de levertijd van het artikel dat u heeft uitgezocht  uit de Macron collectie wat langer kan zijn dan bijv. 24 of 48 uur. Dat vinden wij wel zo correct om dat te melden. Maar dat betekent ook dat de Macron kleding scherp wordt aangeboden zonder tussenkomst van een detaillist. Diverse verenigingen en particulieren hebben de weg naar Sportclubpartner en MACRON al gevonden. 

Wij willen graag uw clubkas spekken

Sportclubpartner is altijd opzoek naar verenigingen die op zoek zijn naar extra inkomsten voor de clubkas. Een belangrijke reden om met Sportclubpartner zaken te doen is dat verenigingen kunnen profiteren van scherpe prijzen en extra sponsorinkomsten. Wij bieden sportverenigingen gratis een eigen clubkledingwinkel met MACRON sport- en vrijetijdskleding volgens een uniek concept. In uw eigen clubkledingwinkel kunnen de leden en sympathisanten online clubkleding etc. direct aanschaffen. Samen met de sportvereniging worden exclusieve verenigingsproducten samengesteld, zoals wedstrijd-, trainings- en vrijetijdskleding. Ook kunt u bij Sportclubpartner terecht voor diverse sportaccessoires en merchandisingartikelen. De MACRONsportkleding wordt uitgevoerd in de clubkleuren en wordt voorzien van het clublogo. Iedere sportvereniging krijgt een eigen webshop, die gekoppeld wordt aan uw eigen website. Hier kunnen de leden en sympathisanten rechtstreeks hun clubkleding en accessoires online bestellen. Sportclubpartner handelt de bestelling af, dus bespaart uw vereniging veel tijd en moeite. Door de verkoop van uniforme clubkleding in de eigen webwinkel, lopen de leden van uw vereniging er altijd netjes en professioneel bij. Uw vereniging presenteert zich optimaal binnen en buiten de velden. Bovendien wordt de clubkas gespekt met een royale sponsorprovisie. Wilt u meer weten over het uitgebreide assortiment MACRON sport- en vrijetijdskleding?
Neem dan contact met ons op via de klantenservice en wij maken graag een afspraak met u.