• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Inline Skates

Bij Sportclubpartner scoort u als het gaat om Inline skates tegen betaalbare prijzen. Onze Nijdam Skates staan bekend om goede prijs/kwaliteit verhouding en voldoende keus voor de recreatieve en (semi)professionele skater.

Inlineskates van het merk Nijdam® bestelt u hier. 


Voor de recreatieve sportbeoefenaar, maar ook voor de (semie)proffesionele skater.
Onze Nijdam Skates staan bekend om goede prijs/kwaliteit verhouding en voldoende keus voor de recreatieve en (semi)professionele skater.
Zoek de buitenlucht op en maak lekkere langen tochten met je skatess.

KINDERSKATES & ROLSCHAATSEN van het merk Nijdam®

De inline skates en rolschaatsen voor kinderen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en maatvoeringen. Er is keuze tussen hardboot en semi-softboot modellen. De kinderskates zijn echter ook verstelbaar, waaronder de maatvoeringen 27-30, 30-33 en 34-37. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld ook inline quads verkrijgbaar, waarvan de wielen in verschillende standen ingesteld kunnen worden


VOLWASSEN SKATES & ROLSCHAATSEN van het merk Nijdam®

Volwassen inline skates en rolschaatsen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en maten voor verschillende doeleinden. Het meest gebruikte model is de inline skate waarin de wielen in één lijn staan. Hierin zijn hardboots en semi-softboots modellen verkrijgbaar. Er zijn echter ook vele fans van rolschaatsen waar de wielen anders gemonteerd zijn. Bovendien zijn rolschaatsen uiterst geschikt voor disco- en kunstvormen.


Maar voor je op pad gaat bereid je goed voor en zorg ook voor goede bescherming tegen het vallen
 

Van “skeeleren” naar “inline-skaten”
Met het samengaan van Skatebond Nederland en KNSB (per 1 januari 2010) wordt de discipline “skeeleren” sinds die datum aangeduid als “inline-skaten”, zoals de sport ook in internationaal verband bekend staat.
Na ijs komt asfalt!
Lees meer
Merken
Inline skates junior
€38,50
Inline skates junior
€39,50
Inline skates
€78,90
Inline skates
€69,90
Inline Quads hardboot
€34,50
Beschermset junior
€12,95
Inline squads junior
€39,90
Inline Skates
€51,73
Inline skates junior
€38,50
Inline skates junior
€31,95
Inline skates junior
€53,50
rolschaatsen
€54,90
Tri Quad rolschaatsen
€38,95