• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Promotieballen

Custom made promotieballen voor uw eigen sportclub

Naast de gewone ballen heeft u bij Sportclubpartner ook de keuzen uit promotieballen. Deze wegen ca. 360 gram en al leverbaar vanaf 30 stuks met of zonder clublogo, clubkleuren en overige opdruk. De promotieballen zijn multifunctioneel en kunnen o.a. worden ingezet als merchandisingartikel, toernooibal en/of bal voor de Pupil van de week.
Maar u kunt ook wedstrijdballen laten maken met uw eigen clublogo  erop. Deze zijn al leverbaar vanaf 10 stuks

Ook voor uw sponsoren interessant

De sponsoren van uw sportclub kunnen uiteraard ook niet ontbreken op deze unieke promotieballen. Zo is er de mogelijkheid om uw eigen promotiebal te bedrukken met de namen van de sponsoren. Daarnaast zijn de promotieballen voor sponsoren ideaal te gebruiken als kantooraccessoires of als relatiegeschenk. Kortom, ook voor bedrijven is het bestellen van de promobal een aanvulling op het assortiment.

Gratis opmaak van uw eigen clubdesign

Het enige wat u hoeft te doen is het samenstellen van een clubdesign voor de promotieballen. Na goedkeuring van uw design worden uw eigen promotieballen geheel gratis opgemaakt door Sportclubpartner en haar relaties. Na het plaatsten van de bestelling bedraagt de levertijd ca. 8 tot 10 weken en bent u in bezit van het misschien wel meest unieke merchandisingartikel voor uw eigen sportvereniging!

Diverse sportclubs zijn u al voorgegaan en hebben de veelzijdigheid van de promotieballen ervaren.  Voor vragen / opmerkingen omtrent de promotieballen zijn wij bereikbaar via de klantenservice en de telefoon.