• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Frozen

Heel veel artikelen van Frozen, maar we vertellen niet alles 


Er zijn twee prinsessen in het koninkrijk Arendelle: Elsa
 de troonopvolgster, en haar jongere zus Anna  Elsa heeft magische krachten, waarmee ze sneeuw en ijs kan creëren. Als kleine meisjes spelen ze samen met Elsa's krachten. Het spel loopt uit de hand, wanneer Elsa per ongeluk Anna's hoofd raakt. Anna raakt hierdoor bewusteloos. Elsa roept haar ouders en die weten hoe ze het leven van Anna kunnen redden. Ze brengen een bezoek aan de trollen die Anna kunnen helpen. Ze wissen haar geheugen gedeeltelijk waardoor ze niet meer weet dat Elsa magische krachten heeft. De trol vraagt de koning en koningin om de krachten van Elsa te verbergen voor de buitenwereld en ook voor haar zusje. Hierdoor leven ze voortaan allebei een apart bestaan in hetzelfde gesloten kasteel.


Frozen is een animatiefilm geproduceerd door Walt Disney Studios. Het is de 53e animatiefilm van Disney en is los gebaseerd op het sprookje De Sneeuwkoningin van de Deense schrijver Hans Christian Andersen.

Frozen was medio 2014 al de meest succesvolle animatiefilm ooit en behaalde snel de top 5 kassuccessen allertijden wereldwijd (opbrengst ruim 1 miljard dollar). In december 2014 kwam de Sing-A-Long versie in de bioscopen en op 13 maart 2015 ging Frozen: Fever in premiere.

Kijk hier naar een klein stukje. en bekijk onze site met de vele frozen artikelen. We hebben de artikelen van Frozen zoveel mogelijk verdeeld in diverse categorien.

De artikelen van Frozen worden meestal heel snel verkocht. Wilt u er zeker van zijn of uw bestelling nog in voorraad is op tijd kan worden geleverd dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice. tel 0182 517242 og info@sportclubpartner.nl

 
Lees meer