• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wie is Sportclubpartner

Bij Sportclubpartner scoort u altijd!

Sportclubpartner is er voor sport, promotie en fan
Wij leveren promotieartikelen, promotiekleding, bedrijfskleding, sportkleding, sportartikelen en merchandising voor uw sportclub, bedrijf of vereniging. Maar ook de consument kan bij ons goed terecht. Voor de voetbalfans leveren wij fanartikelen van diverse voetbalclubs
We zijn uw partner in onderscheidende concepten, producten en diensten voor sportclubs, maar ook voor bedrijf, organisatie, evenement en consument. Kortom, Sportclubpartner is uw totaalleverancier als het om sport, promotie en de fan gaat!

Welke merchandising is interessant voor mij als sportvereniging?

De bovenstaande vraag over merchandising krijgen wij vaak gesteld door voetbalverenigingen, hockeyverenigingen en overige sportclubs. Sportclubpartner streeft er naar het zijn van de ideale partner voor de (amateur)sportclubs in Nederland en Belgie met ons eigen assortiment  merchandisingartikelen . Zoals fansjaals, caps en vaantjes. Vrijwel alles op het gebied van merchandising en promotie voor sportclubs is door ons te leveren en kunt u bekijken op deze site. Daarnaast kunt u ook terecht voor sportkleding, en sport-en spelmateriaal.

Met het assortiment van Sportclubpartner kunt u eveneens uw bedrijfssponsoren en overige partners extra in het zonnetje zetten. Vrijwel alle producten kunnen namelijk worden voorzien van een opdruk. Ook is het voor bedrijven mogelijk om relatiegeschenken / promotieartikelen bestellen voor de eigen klanten.

Heeft u zelf ook suggesties? Neem dan gerust contact op. Wij denken graag met u mee over uw eigen ideeën over merchandising of overige promotieartikelen.

Promotieartikelen voor uw bedrijf, club of organisatie!

Sportclubpartner zorgt voor een origineel aanbod van promotieartikelen. Hierbij moet u voorstellen dat het van alles kan zijn wat uw club, bedrijf of organisatie kan promoten. Sportclubpartner levert, werkelijk waar, alle soorten promotieartikelen.

Bij ons aanbod staan niet alle promotieartikelen voor die wij kunnen leveren maar een selectie van de door ons gekozen promotieartikelen waar de meeste vraag naar is.

Als u zelf een idee of suggestie hebt laten wij ons graag door u adviseren!

Een diverse keuze uit (sport) kleding bij Sportclubpartner

Zo kunt u kiezen uit diverse voetbalkleding zoals shorts, shirts en sets. Sportclubpartner verkoopt zowel keeperssets als spelersets. Ook kunt u voor Sportkleding bij ons terecht voor running en trainingspakken. Kortom; neem snel een kijkje bij onze Sportkleding categorie of vraag naar informatie!

Fanartikelen van de bekende voetbalclubs en van Oranje

Ook voor de voetbalfan heeft Sportclubpartner producten op het gebied van merchandising. Zo kunnen o.a. de mooiste tassen, ballen, kleding  voor de grote en de kleine fan van Ajax, FeyenoordPSV en FC Barcelona in de webshop gemakkelijk en snel worden besteld. Wat Sportclubpartner momenteel ook in de webshop heeft staan zijn fanartikelen van Oranje. Bestel snel en moedig het Nederlands elftal aan!

Onze klantenservice is bereidt om naar uw voorstel te luisteren of andere vragen te beantwoorden. Neem gerust eens contact op.              

Ook voor evenementen aan het juiste adres!

Organiseert u binnenkort een evenement? Bent u nog op zoek naar sportmaterialen? Of alleen maar op zoek naar een bidon? Deze artikelen (en nog veel meer promotieartikelen!) kunt u vinden in de vernieuwde webshop van Sportclubpartner. Verhoog ook uw herkenbaarheid van uw evenement door gebruik te maken van de speciale merchandising voor evenementen als diverse vlaggen, caps en promotiekleding.

Daarnaast heeft Sportclubpartner een groot assortiment aan sportkleding. Geschikt voor zowel evenement, bedrijf, sportvereniging of voor andere doeleinden. Sportclubpartner levert diverse merken  sportkleding. De kleding kan uiteraard worden voorzien van uw logo (bedrukt en geborduurd). Sportclubpartner maakt er werk van!
U kunt ons als volgt bereiken

Sportclubpartner, 
Estafetteweg 10, 2807 BN Gouda, 
Tel. 0182 51 72 42
info@sportclubpartner.nl
K.vK. 244.32.743
BTW : NL 0794.97.299.B01 
IBAN NL11 RABO0111.8826.64 

Sportclubpartner is gevestigd in Gouda Kaasstad                                      

Verkoper via bol.com