• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Senze Stormparaplu's

Sportclubpartner verkoopt de paraplu die heel goed tegen een windstoot kan Je kent die situaties wel dat je een waar gevecht levert met je paraplu. De paraplu van senz° maakt een eind aan deze frustratie en helpt de parapluberg te verminderen.

1,100,000,000 paraplu's

…worden ELK JAAR weggegooid op deze aardbol! Simpelweg omdat ze niet presteren in de wind.
Je kent die situaties wel dat je een waar gevecht levert met je paraplu. Al worstelend in een straffe wind probeer je je met een paraplu tegen de regen te beschermen en dan klapt hij om, breekt doormidden of prikt je in je ogen.Daar sta je dan: doorweekt en je paraplu eindigt in de vuilnisbak.Dit gebeurt iedereen wel eens. Sterker nog, ieder jaar eindigen er 1.100.000.000 paraplu’s op deze manier in een vuilnisbak. senz° maakt een eind aan deze frustratie en helpt de parapluberg te verminderen.
Weinig mensen beseffen wat een berg afval dat is. Elk jaar weer! Bij senz° vinden wij deze vervuiling niet vanzelfsprekend. Wij geloven dat een paraplu veel meer kan zijn dan alleen maar een wegwerpproduct. Een paraplu kan zelfs een statement zijn! Een statement tegen een wereld van wegwerpproducten en een statement voor het nemen van verantwoordelijkheid. Onze senz° fans over de hele wereld ademen dat statement. Ze begrijpen dat het verstandiger is om te investeren in goede duurzame producten die lang meegaan, in plaats van elk jaar meerdere goedkope beroerde paraplu’s te kopen. Dus sluit je bij ons aan en geniet voortaan van het weer!

 

1 geniaal idee

Het senz° verhaal begint met drie vrienden van de TU Delft die uit pure frustratie met traditionele paraplu’s besluiten om het straatbeeld voorgoed te veranderen. Hun zoektocht naar de ultieme paraplu leidde tot de senz° original stormparaplu, die altijd de meest comfortabele positie in de wind vindt, niet omklapt en windbestendig is tot 100 km/h! We zijn apetrots dat onze stormparaplu´s inmiddels alle grote designprijzen ter wereld hebben gewonnen en zijn omarmd door fashionista's uit de hele wereld. Probeer het zelf en sta versteld!

 

1 droom, 1 merk, 2 lijnen

Onze droom is om onze wereld een klein beetje beter te maken en het beeld van de paraplu als wegwerpproduct voorgoed te veranderen. Onze ambitie is om onze wegwerpindustrie blijvend te veranderen in een duurzame industrie. Ons avontuur begon met de senz° original lijn: stijlvolle, hoge kwaliteit stormparaplu's voor mensen die zichzelf alleen het beste van het beste gunnen. Daarnaast hebben we onlangs haar modieuze jongere zusje, de senz° smart lijn gelanceerd, voor mensen die op zoek zijn naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bekijk ons volledige assortiment en geniet voortaan van de regen!

Lees meer
Merken
fietsplustandaard
€30,19
Senz XXL
€42,29
Senz original
€36,24
Senz automatic
€36,95
Senz Smart S
€21,18
Senz Smart
€24,14
Gift box
€3,57