• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

vanen, erelintjes, baniertjes, bekers enz

Baniertje en vanen mogen bij uw club niet ontbreken 

Sportclubpartner levert een uitgebreid assortiment van vanen en banieren voor sportverenigingen en sportclubs door heel Nederland. U kunt de vanen en baniertjes van Sportclubpartner voor verschillende doeleinden gebruiken. Zo kunt u de vanen o.a. gebruiken als sfeerelement in uw clubhuis of kantine. Daarnaast is het een origineel en sportief geschenk voor uw leden, sponsoren en clubteams.

Verschillende afmetingen van vanen

De vaantjes zijn beschikbaar in diverse afmetingen. Of u nu denkt aan een kleiner vaantje (14 x 20) of aan de wat grotere vanen (25 x 40), puntvorm of rechte vanen, Sportclubpartner regelt dit voor u. Tevens zijn de vanen zowel enkel- als dubbelzijdig te bedrukken. Op deze manier heeft u voldoende ruimte om uw clublogo, slogan of andere boodschappen naar eigen idee in te vullen.

Dubbelzijdige baniertjes

De baniertjes zijn net als de vanen dubbelzijdig te bedrukken in uw eigen clubkleuren, logo of andere opdruk. De baniertjes zijn verkrijgbaar in zowel een hoekvorm als een ronde vorm. De maximale afmetingen van deze baniertjes zijn 10 x 13 cm. De verschillende vanen en baniertjes kunt u onder aan deze pagina vinden. Door op de producten te klikken heeft u een keuze om een offerte aan te vragen of om direct een product te bestellen. De vaantjes en baniertjes zijn al vanaf kleine aantallen leverbaar .
 

Wilt u persoonlijk advies om tot een keuze te komen? Neem contact op met onze klantenservice
Zij nemen indien mogelijk nog dezelfde dag contact met u op. 

 

 

Lees meer