• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Merchandising en sportgadgets

Welke merchandising is interessant voor mij als sportvereniging?

De bovenstaande vraag over merchandising krijgen wij vaak gesteld door voetbalverenigingen, hockeyverenigingen en overige sportclubs. Sportclubpartner streeft er naar het zijn van de ideale partner voor de (amateur)sportclubs in Nederland en Belgie met ons eigen assortiment  merchandisingartikelen. zoals fansjaals, caps en vaantjes  Ook beschikt Sportclubpartner over een uitgebreid assortiment paraplu's. Vrijwel alles op het gebied van merchandising en promotie voor sportclubs is door ons te leveren en kunt u bekijken op deze site. Daarnaast kunt u ook terecht voor sportkleding van diverse merken, sportartikelen. maar ook voor een spreker voor uw bijeenkomst bent u bij Sportclubpartner aan het juiste adres

Met het assortiment van Sportclubpartner kunt u eveneens uw bedrijf sponsoren en overige partners extra in het zonnetje zetten. Vrijwel alle producten kunnen namelijk worden voorzien van een opdruk. Ook is het voor bedrijven mogelijk om relatiegeschenken / promotieartikelen bestellen voor de eigen klanten.
Vooral grote bedrijven zetten graag promotionele producten in tijdens belangrijke (inter)nationale sportevenementen. Met deze producten  kunnen ze immers een enorme exposure voor hun merk-productnaam genereren.
Gaat u maar eens na hoe vaak de premiums en gadgets te zien zijn in het straatbeeld, op nieuwsfoto's,en natuurlijk tijdens sport- en nieuwsprogrammaa's op TV en internet. In Amerika is onderzoek gedaan welke gadgets heel gewild zijn tijdsne sportwedstrijden bijvoorbeeld. het lijstje toppers zou er als volgt uitzien:
1. lanyards,
2. t-shirts, caps en sjaals
3. Lawaaimakers
4. stadionkussens/ vouwstoeltjes
5. waterflesjes
6. telefoonhoesjes

Het leuke van dit lijstje is dat Sportclubpartner al deze artikele tegen een scherpe prijs kan leveren!!  

Heeft u zelf ook suggesties? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Wij denken graag met u mee over uw eigen ideeën over sportmerchandising of overige promotieartikelen.

Lees meer