• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Waterflesjes bedrukt met logo of boodschap

Waterflesjes met bedrukking van logo of boodschap zijn een uitstekend communicatiemiddel. Bedrukte waterflesjes worden veel gebruikt tijdens evenementen of sporttoernooien. De prijzen van de waterflesjes zijn inclusief instelkosten en transportkosten

Promoot uw bedrijf, evenement of club met helder water

De  waterflesjes die door Sportclubpartner worden geleverd zorgen voor een uitstekende communicatie met uw logo en tekst. Uw eigen waterflessen laten bedrukken met een kwalitatief hoogwaardig kunststof etiket in een full-color uitstraling, doet u bij Sportclubpartnerter.nl!  Het is heel eenvoudig  om uw eigen merk water (met uw logo en tekst als opdruk) te laten maken. Het enige wat u hoeft te doen is het ontwerp aan ons door te sturen .
Voor een sponsor tijdens een sportevenement zoals een tennistoernooi is een waterflesje een uitstekend communicatiemiddel om zijn bedrijf te promoten . Het waterflesje wordt nl. voorzien van een etiket bedrukt met uw logo, tekst of foto. Dit flesje is een collectors item. Het gaat mee naar huis en mensen gebruiken deze flesjes juist vaak voor hergebruik en navullen. Telkens  opnieuw reclame voor uw bedrijf of evenement . Een bedrukt waterflesje is een hele goedkope manier om je naamsbekendheid te vergroten. De naamsbekendheid voor het sporttoernooi, het evenement of om bedrukte waterflesje te gebruiken als promotieartikel.  Waterflesjes kunnen ook gebruikt worden als verkoopartikel in de kantine van de voetbalclub of in het clubhuis van de hockeyclub of de tennisclub. Ook in sporthallen of zwembaden kunnen de flesjes verkocht worden.  De waterflesjes zijn prima te gebruiken voor de sponsors van de club om hun naamsbekendheid verder te vergroten.
Suggestie voor de sponsorcommissie van de clubs om door middel van de verkoop van waterflesjes  geld te genereren. 

De bedrukte waterflesjes water zijn gevuld met zuiver mineraalwater gewonnen uit pure en kwalitatief hoogwaardige waterbronnen. En niet zomaar Mineraalwater maar het natuurzuivere prachtige natuurlijke Mineraalwater uit de Celtic Vale bron.

Celtic Vale is een officieel erkende Mineraalwater bron. Om aan die vereiste norm te voldoen moet het gehalte aan mineralen op een natuurlijke wijze constant zijn voor tenminste een periode van twee jaar. Het Mineraalwater wordt onderworpen aan een minimale filtratie om de natuurlijke kwaliteit te waarborgen. Bronwater wordt niet aan dergelijke strenge normen onderworpen.

Het water in de ondergrondse Mineraalwater bron stijgt onder een natuurlijke druk naar de oppervlakte en produceert tot ca. 80.000 liter per dag. De bron ligt op ca. 250 meter boven de zeespiegel in een gebied dat officieel is aangewezen als “beschermde zone” en “ruimte van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid”.
Het verzorgingsgebied beslaat ongeveer 3.000 hectare van het “Brecon Beacons National Park” waar de bron aan de oostelijke grens van Wales hoog boven alle landbouwgrond ligt. Dit draagt sterk bij aan de uitzonderlijke zuiverheid en het zeer lage nitraatgehalte. Van de bron tot in de fles wordt elke stap zorgvuldig gecontroleerd en geobservveerd, zodat je dit water kan drinken zoals de natuur het bedoeld heeft.

Sportclubpartner levert waterflesjes met een inhoud van 330 ml. en 500 ml. met een sportdop of een platte blauwe  of witte dop. Tevens kunt u ook een keuze maken uit gewone of lichtgewicht flesjes. Hier treft u onze uitgebreide prijslijst waterflesjes aan. 
De flesjes kunt u ook in de webshop bestellen. De prijzen in de webshop zijn per stuk en inclusief ontwerp/instelkosten en transportkosten naar uw locatie.
Er komen dus GEEN extra kosten meer bij 
U kunt bij Sportclubpartner ook terecht voor Energydrank of sportsdrink. Deze drankjes worden gevuld in een aluminium blikje. Ook hiervoor geldt dat deze bedrukt worden met full colour bedrukking. 
De waterflesjes en blikjes sportdrink met bedrukking worden geleverd vanaf 252 stuks en de levertijd bedraagt ca. 10 werkdagen.
Meer informatie over waterflesjes of  onze uitgebreide collectie bidons?
vraag het onze klantenservice. Zij staan u graag te woord

Lees meer
Milieuvriendelijke waterfles
€4,56
Bronwater 330 ml. sportdop
€0,76
Bronwater 330 ml. platte dop
€0,74
Bronwater 330 ml. sportdop
€0,79
Bronwater 500 ml. sportdop
€0,81
Bronwater 500 ml. platte dop
€0,77
Bronwater 500 ml. sportdop
€0,86
Energydrink Classic 250 ml.
€1,14