• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

unieke koffiebekers in uw club-of bedrijfskleuren

Koffiebekers in uw clubkleuren of de kleuren van uw bedrijf. Bij Sportclubpartner kunt u direct bestellen of voor grote aantallen een offerte opvragen
Sportclubpartner levert originele koffiebekers met clubkleuren geheel custom made

Drink koffie uit uw eigen originele clubkoffiebekers!

Sportclubpartner mag zich met trots leverancier noemen van de clubkoffiebekers. De clubkoffiebekers hebben een design van een voetbalveld en kunnen worden bedrukt met de naam van de club. Eventuele slogans als opgeruimd staat netjes en door vrijwilligers ingeschonken kunnen op dezelfde kant van de clubkoffiebekers worden bedrukt. Op de andere kant van de beker staan een of meerdere reclameuitingen van de sponsor(ren). Elke keer wanneer er een kopje koffie besteld wordt, is dit weer een contactmoment voor de desbetreffende sponsoren. En hoe vaak wordt er wel niet koffie gedronken in de kantine? Elk seizoen worden er heel veel bekertjes koffie of thee  uitgeserveerd voor leden, bezoekers, supporters, vrijwillgers. Dat maakt de clubkoffiebeker juist zo interessant als promotiemiddel voor uw sponsor(s). U kunt de koffiebeker dan ook inzetten als sponsoring voor de club.

Bespaar op inkoopkosten van de koffie

In ruil voor sponsorlogo’s op de clubkoffiebekers kunt u sponsoren vragen om de inkoopkosten van de koffiebekers te betalen. Zo bespaart de club veel geld en maakt de kantine extra winst op de koffie! Een win-win situatie voor de club en sponsoren.

Voordelen

  • Goedkope koffiebekers
  • Aantrekkelijke sponsorpropositie
  • Bespaart veel geld
  • Maak extra winst op koffie!

Vele clubs zijn u al met succes voorgegaan

De clubkoffiebekers hebben al voor vele positieve reacties gezorgd bij diverse sportclubs. Voetbalclubs die u al eerder zijn voorgegaan met het bestellen van de clubkoffiebekers zijn o.a sv Honselersdijk, CVV de Jodan Boys, RKAVV, Sportlust'46, vvNieuwerkerk, GC en FC Olympia.Eenvoudige ontwerpprocedure

De ontwerpprocedure voor de clubkoffiebekers is zeer eenvoudig. U levert uw logo's, teksten en overige opdruk aan en wij als ervaren specialist zorgen voor de afhandeling van de clubkoffiebekers. 

Heeft u verder nog vragen, opmerkingen of wilt u ideeën met ons delen? 

Neem dan contact op met onze klantenservice of via de button  Wij staan u graag te woord.

Er is ook een "neutrale" sportbeker.
Klik hier voor de specificatie van de sportbeker 


Hier treft u uitgebreide informatie over de clubkoffiebeker

Lees meer
Kartonnen koffiebekers digitaal geprint 180ml
€327,50
Kartonnen koffiebekers digitaal geprint 220ml
€339,50
Kartonnen koffiebekers ofset bedrukt 180ml
€1.032,50
Kartonnen koffiebekers offset bedrukt 220ml
€1.111,80