• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Promotie, sport & evenement

Promotie en Sport: een goede combinatie

Sportclubpartner weet er raad mee. Als totaal leverancier kunt u bij Sportclubpartner terecht voor een uitgebreide collectie promotie en merchandisingartikelen, maar ook voor diverse trainingsmateriaal, vlaggen en masten bent u bij Sportclubpartner aan het juiste adres. Heeft u wel eens gedacht aan uw eigen TV kanaal of uw eigen clubkoffiebeker. Sportclubpartner heeft er een concept voor.
Bij Sportclubpartner is van alles mogelijk wat betreft sport en promotie.

Sport en merchandising al tientallen jaren een ideale combinatie

Goede voorbeelden van succesvolle merchandising zijn elke week weer te zien op de televisie bij de profclubs, maar ook in de amateurwereld zijn sport en merchandisingartikelen al tientallen jaren een begrip. Van Goes tot aan Groningen en van Heerlen tot aan Den Helder, langs alle amateurvelden proberen supporters hun eigen amateurclub aan te moedigen. En zegt u nou zelf, niks is mooier dan een vol sportcomplex van toeschouwers met uw eigen merchandisingartikelen inclusief verenigingslogo, teksten, kleuren en overige opdruk!

Zet uw sponsor eens extra in het zonnetje

Met de merchandisingartikelen van Sportclubpartner is het eveneens mogelijk om uw sponsor extra aandacht te geven. De merchandisingartikelen kunnen van meerdere opdrukken worden voorzien. Zowel uw vereniging als uw sponsor komen zo aan bod op bijvoorbeeld bij de clubkoffiebekers, promobal of sporttas.

 

 Heeft u zelf nog ideeën / mogelijkheden wat betreft de merchandising voor uw sportclub? Of andere vragen? 
Onze klantenservice is u graag van dienst .

Lees meer