• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tassen in diverse materialen

Tasjes zijn in tal van uitvoeringen leverbaar.Rugtasjes, schoenentasjes. promotietasjes. Sportclubpartner levert ze allemaal. De tasjes kunnen uiteraard ook bedrukt worden.

Zet uw bedrijf, organisatie, club of evenement op de tas

Winkelen , evenement op reis of er lekker tussen uit. Al jarenlang zijn wij toonaangevend met onze collectie tassen . Ook nu is onze collectie weer flink uitgebreid 
Sportclubpartner levert zeer originele rugtasjes bijvoorbeeld in de vorm van een voetbal, een shirt of een rugbybal als de tasjes zijn opgevouwen. Ook treft u diverse tassen aan met een groot drukoppervlak om uw bedrijf, organisatie of evenement op de kaart te zetten. 

Tassen groothandel
Met een uitgebreide collectie tassen voor een juiste prijs zijn wij uw partner. De kwaliteit van onze tassen is uitstekend en wij zijn de groothandel in tassen wanneer het gaat om custom made tassen.

Tassen bedrukken (custom made)
Als tassengroothandel beschikken wij over een uitgebreide collectie custom made tassen. U kunt kiezen uit verschillende materialen, hengsels en sluitingen. U kunt de tassen bedrukken met een full colour custom made design. De tassen zijn beschikbaar in 4 kwaliteiten, bedrukte tassen zijn ware eye-catchers en goed te gebruiken voor congressen en open dagen.

Plastic tassen bedrukken
Als Sportclubpartner beschikken wij over een collectie luxere plastictassen welke op verschillende manieren te bedrukken zijn. Onze plastic tassen kunnen goed dienen als cadeautas en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De plastic tassen bedrukken doen we middels verschillende druktechnieken en wordt in-house gedaan.

Boodschappentas bedrukken
Onze boodschappentassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen. Voor de gehele collectie klikt u hier. Het bedrukken van de boodschappentassen doen we in-house. Bedrukte tassen zijn een echte eye-catcher op congressen, daarnaast is een boodschappentas ook handig voor thuis.

Juiste kwaliteit tassen voor de juiste prijs.

Sportclubpartner heeft contacten met de juiste fabrikanten / leveranciers als het om tassen gaat jarenlange ervaring als het om tassen gaat en levert zodoende in de markt met de juiste kwaliteit voor de juiste prijs. Wilt u bij ons tassen kopen dan kunt u hier direct bestellen via ons webshop. Mocht u nog vragen hebben over het bedrukken van tassen of over de materialen neemt u dan contact op met ons salesteam.

Neem gerust contact op met onze klantenservice om uw ideee bespreekbaar te maken.

Lees meer
Merken
Rugzak Matthew
€18,95
Fietstas shopper
€9,95
Postbodetas
€15,95
Congrestas
€3,95
Non Woven tas gelamineerd groot
€2,95
Non Woven tas gelamineerd middel
€2,79
Non Woven tas gelamineerd klein
€2,69
Non Woven schoudertas met hengsels
€1,57
Non Woven transparante tas
€4,33
Boodschappentas PP Non Woven
€3,65
Pet Tas
€4,29
Boodschappentas PP Non Woven
€2,32
Boodschappentas PP Woven
€3,98
Katoenen tas
€5,98
Luxe papierentas
€1,81
reistas Matthew
€27,75