• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Barcelona tassen

Ruim assortiment aan FC Barcelona tassen!
Barcelona tassen bestellen doet u hier! Wij beschikken namelijk over een zeer ruim assortiment aan tassen van de beste club van de wereld. De tassen zijn in allerlei soorten en maten.

Ruim assortiment aan FC Barcelona tassen!

Barcelona tassen bestellen doet u hier! Wij beschikken namelijk over een zeer ruim assortiment aan tassen van de beste club van de wereld. De FC Barcelona tassen zijn in allerlei soorten en maten leverbaar. Van zwemtasje tot grote sporttas en van blauw/rode tassen tot zwarte tassen. Als u echt op zoek bent naar een FC Barcelona tas voor een goede prijs dan bent u hier aan het goede adres. Kijk gerust eens rond.

Ga naar school met Barcelona op je rugtas

De rugtassen van FC Barcelona zijn van erg goede kwaliteit. Zo is er al een rugtas met wel vier verschillende vakken. Op deze manier passen er veel boeken en schriften in de tas. Een kleinere variant is uiteraard ook in de webshop te vinden. De Barcelona tassen zijn eenvoudig te bestellen. U hoeft zich niet te registreren. De enige gevens die wij nodig hebben, is om de verzending in orde te maken. Heeft u nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice.

Lees meer
Merken
Schoudertas barcelona rood Blaugrana: 22x16 cm
€15,77
Rugzak barcelona rood Blaugrana: 44x32x16 cm (611572665)
€35,07