• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Sweaters en hoodies bestel je gemakkelijk bij Sportclubpartner

Sweaters zijn onmisbaar voor de kille avonden. Maar doen het ook uitstekend als promotiekleding of bedrijfskleding. Sportclubpartner heeft een uitgebreide collectie sweaters.Kijk op onze website of neem contact op met Sportclubpartner

Sweaters in vele kleuren, maten en uitvoeringen 


Een sweater of sweatshirt (uit het Engels) is een van binnen gemoltonneerd katoenen trui met lange mouwen, met een hoge ronde of een V-hals. Soms is een Sweater voorzien van een capuchon. De sweater als kledingstuk is bedoeld om de armen en het bovenlichaam van de mens te bedekken.
De naam verwijst naar het oorspronkelijke gebruik in het begin van de 20ste eeuw, namelijk tijdens het sporten, waarbij sweat duidt opzweten, met als connotatie: druk bezig zijn, een inspannig leveren (vergelijk: "zich in het zweet werken", "dat kost zweet"). Sweaters worden – net als van oorsprong andere sportkleding, zoals het trainingspak – steeds meer gezien als een kledingstuk voor alledag.
bron: wikipedia

Sweaters worden veel gebruikt als promotiekleding voor bedrijf, sportclub of evenement. Een sweater kan uitstekend bedrukt of geborduurd worden.

De hooded sweater is een zeer populair kledingstuk om op de koele avonden te dragen of gewoon lekker in je vrije tijd of voor op je (sport)club langs de lijn. De sweater met capuchon kan ook gebruikt worden voor een bedrijfsuitje of als merchandisingartikel voor je sportclub, aangezien de sweater niet alleen voor volwassenen maar ook voor kinderen leverbaar is. Deze populaire sweater is voor kinderen leverbaar in diverse maten en veel verschillende kleuren.

Sportclubpartner biedt de sweaters van diverse merken aan tegen zeer concurrerende prijzen.
Helaas kunnen wij niet alle sweaters in onze shop plaatsen. Vandaar dat u ook onze digitale catalogus kunt bekijken
Klik hier voor de catalogus  

Vraag naar de diverse mogelijkheden die Sportclubpartner heeft voor de aanschaf van sweaters voor uw club, school, bedrijf of evenement. onze klantenservice staat u graag te woord. 

Er zijn heel veel modellen en merken (hooded)sweaters. Wellicht staat het model of kleur wat u zoekt er niet bij. Neem contact met ons op en wij gaan voor u op zoek.

Lees meer
Merken
Nottingmoon lady
€74,50
Ladies' Contrast Hoodie
€23,95
Raglan Sweat Kids
€15,95
Sweater met ronde hals
€15,95
Hooded sweater
€29,50
Set in sweat
€20,95
Hooded Zipped sweater lady
€39,95
Aanbieding
Fruit of the Loom Outdoor Fleece vest 2 pack
Outdoor Fleece vest 2 pack
€51,90 €38,95
Sweater damesmodel
€18,95
Lady Hooded sweater
€19,90
Aanbieding
Russell Ladies Hooded sweater
Ladies Hooded sweater
€30,95 €24,75
Kids Hooded sweatshirt
€13,95
Hooded sweater Full zip
€57,95
Aanbieding
SG Hooded sweater Full zip
Hooded sweater Full zip
€39,95 €31,95
Hooded sweater Full zip
€57,95
Hooded sweater Full zip
€44,95