• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Harvest / Printer

Harvest en Printer collectie bestaat uit kwalitatief hoogwaardige polo's voor sport, promotie evenement en consument 

De James Harvest Sportswear collectie omvat trendy, stijlvolle en comfortabele kleding zoals de polo's die u op deze pagina kunt bekijken en bestellen.
Maar de collectie van James Harvest biedt ook: hemden, t-shirts, sweaters, jassen, shorts, tassen, fleece, bodywarmers in de meest uiteenlopende kleuren en technische stoffen zoals Lycra, Vent Air, Teflon, Cordura, enz.

James Harvest Sportswear is een compleet en hoog kwalitatief aanbod, volledig personaliseerbaar en gebaseerd op de Amerikaanse ‘college’ stijl. Een uitrusting voor medewerkers om het kwaliteitsimago van uw bedrijf, organisatie, vereniging uit te dragen.

Het is en blijft de beste manier om een uitstekend imago te bezorgen. Bovendien geeft promotiekleding mensen het gevoel dat ze ergens bij horen, een soort van “wij-gevoel” dat bijdraagt tot de resultaten van uw team. Er zijn tal van redenen om te kiezen voor promotiekleding, kies daarom kleding van Printer Active Wear! 
De Printer Active Wear collectie leent zich uitstekend voor grote hoeveelheden promotiekleding, zonder toegevingen op het gebied van kwaliteit en met een gunstig prijskaartje. Die uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is het gevolg van een doordachte keuze van eenvoudige ontwerpen.


Informatie over de harvest kleding en printerkleding?
Neem contact op met onze klantenservice.
Zij nemen nog dezelfde dag contact met u op

Lees meer