• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

kleding voor bedrijf, promotie, organisatie en vrije tijd

Ook voor promotionele textiel scoort u bij Sportclubpartner 

Promotionele kleding voor bedrijf, organisatie en evenement wordt steeds belangrijker.
U vindt hier oa. t shirts, poloshirts, jassen, jacks bodywarmers, overhemden, sweaters. 

Steeds meer bedrijven en organisaties kiezen voor het inzetten van promotioneel textiel en corporate wear. Niet alleen omdat kwaliteit van het textiel steeds betaalbaarder wordt, maar zeker ook omdat kleding een goed instrument is om merknaam, logo en identiteit zichtbaar te maken. Promotioneel textiel is een effectieve tool om op te vallen en je bedrijf, merk of organisatie van de concurrentie te onderscheiden .

Vroeger was een beetje pasvorm ver te zoeken en zag je van kilometers afstand dat het om een T-shirt met een reclameopdruk ging. Dat ligt inmiddels achter ons. Sportclubpartner  heeft een uitgebreide collectie promotionele kleding van een uitstekende kwaliteit in een perfecte maatvoering met een prima draagcomfort.  Promotionele shirts, polo’s en jacks zijn geen schreeuwerige merkendragers meer. Logo’s kunnen  tegenwoordig fantastische gedrukt of geborduurd worden.

Promotionele kleding profileert de corporate indentity naar de markt. Elke keer wanneer kleding wordt gedragen is er sprake van een contactmoment. Promotionele kleding is letterlijk communicatie van top tot teen  ofwel communicatie all over.

Ook op het gebied van bedrijfs-en promotioneel kleding groeit de belangstelling voor MVO. Zo is er bijvoorbeeld steeds meer vraag naar organic cotton. Ook hier heeft Sportclubpartner een speciale lijn voor onder het merk CottoVer  People @planet  

Diverse kleding kunt u gelijk via onze shop bestellen, dat is wel zo gemakkelijk. Helaas  kunnen we niet alles laten zien, vandaar dat we ook een link hebben naar diverse catalogi waar u de kleding kunt bekijken en via onze klantenservice contact op kan nemen om uw bestelling door te geven naast de totale collectie van diverse kleding en artikelen treft u hier ook 
de Harvest collectie   en de collectie van Clique aan met sportieve promotionele kleding die u kunt bekijken die u bij Sportclubpartner kunt bestellen.

Uiteraard kunt u uw kleding door Sportclubpartner laten bedrukken of borduren. 
Wij beschikken over een breed assortiment textiel dat u geheel naar wens kunt laten bedrukken. Ons assortiment is geschikt voor vrije tijd gebruik maar u kunt bij ons ook terecht voor bedrijfskleding. Binnen ons assortiment textiel heeft u keuze uit verschillende modellen en kleuren voor zowel dames, heren en kinderen. Wilt u uw kleding personaliseren? Laat dan uw logo, tekst of bedrijfsnaam op uw kleding bedrukken.

Met onze merkcollecties kunt u uw merk uiten door een keuze te maken tussen de dagelijkse basics, tijdloze sportkleding of trendy lifestyle kleding inclusief caps.

Sportclubpartner levert als specialist op het gebied van handdoeken, promotiekleding, bedrijfskleding, werkkleding, mutsen, sjaals en caps graag originele, mooie en de juiste Fleecesweaters en fleecejacks met een goede opdruk of borduring van uw logo, reclameboodschap, naam of bedrijfsnaam. Uw logo of tekst wordt vakkundig bedrukt of heel fraai geborduurd. 
 

Goedkoop is duurkoop  en daarmee anti-reclame

Promotioneel textiel is duur, zegt u? Het is vaak de eerste vraag die leveranciers krijgen. Het is maar hoe je het bekijkt. Promotioneel textiel is niet kostbaar in relatie tot de doelstelling en de lange periode waarin de kleding z’n werk doet. Een t-shirt dat na één keer is uitgelubberd, dat wil je je relaties niet cadeau doen en het is geen goede reclame.
Kwaliteit in textiel is niet alleen een stuk beter geworden, maar ook goedkoper dan een jaar of 10 geleden. Voor bijna elke onderneming is het de moeite waard om te overwegen of een deel van het beschikbare budget kan worden aangewend voor  promotionele producten om in te schatten wat het rendement en effect is in uw situatie en uw doelstelling.

Sportclubpartner maakt graag samen met u een plan van aanpak 

Heeft u een artikel gevonden en u wilt  een offerte aanvragen neem dan contact op met onze klantenservice. Wij nemen dan spoedig contact met u op


 

Lees meer