• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Craft

Never let your ambition be limited by your clothes

Craft is sinds 1977 het merk als het gaat om functionele (sport)kleding en topprestaties. Door de expertise en intensieve samenwerking met topsporters over de hele wereld, aandacht voor details, perfecte pasvorm, minimale gewicht, comfortabele stoffen, ongekende aerodynamica, sterk design en maximale vochtafvoer hoort Craft bij de absolute top.


Als u kiest voor Craft kunt u kiezen uit drie disciplines:

Elite Extreme
Een exclusieve collectie voor degenen die streven naar het hoogste podium en die niets dan het beste eisen van zichzelf en hun kleding om (top)prestaties neer te zetten.

Performance Perfect
Deze collectie is ontworpen voor de actieve gedreven sporter die graag en veel sport.

Active Comfortabele
Kleding uit de Active Comfortable collectie is van goede kwaliteit en met efficiënt vochtafvoer. Perfect voor de enthousiaste sporter die geniet van bewegen.

Verfijnd in vier decennia en geproduceerd met de hoogste normen, werkt Craft met een uniek Base Layer programma.

Omdat lichamen gehuld in natte kleding afkoelen ging Anders Bengtsson op zoek naar een oplossing. In 1973 ontdekte hij dat polyester vocht snel doorgaf aan de volgende kleding laag waardoor het lichaam droog bleef. Dit was het begin van Craft.

Craft is een product van zweet en pijn, sneeuw en regen, vallen en opstaan en het gevoel dat je krijgt als je je grenzen verlegd. Al vier decennia lang, staat Craft voor optimale prestatie door functionele sportkleding. Hun expertise komt voor groot deel voort uit hun lange samenwerking met atleten over de hele wereld. Craft produceert inmiddels al veertig jaar buitensportkleding die het lichaam droog en warm houdt, ook onder extreme omstandigheden en bij hoge inspanning.

 

Lees meer
Merken
Aanbieding
Craft Baselayer set  van Craft in damesuitvoering
Baselayer set van Craft in damesuitvoering
€55,00 €34,95
Wielrenshirt
€68,95
Aanbieding
Craft Baselayer set  van Craft in herenuitvoering
Baselayer set van Craft in herenuitvoering
€55,00 €34,95
Thermoshirt Active Crewnneck
€49,95
Thermoset voor heren Be Active
€49,50
Wielrenshirt
€68,95
Thermoshirt Active CN Lange mouw
€63,95
Wielrenshirt
€84,64