• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Johan Derksen

Johan Derksen: kritisch en ondubbelzinnig

Johan Derksen is het enfant terrible van de Nederlandse televisie en toch (of juist daardoor) winnaar van de Gouden Televizier Ring 2011 met het programma ´Voetbal International´.

Wat dan te verwachten van een presentatie? Bovenal - zonder lopende camera's - nog meer ongezouten kritiek, ondubbelzinnige uitspraken, messcherpe analyses, boeiende anekdotes, humoristische voorbeelden en onverwacht nieuws.

Dit alles tijdens een interactieve avond met zijn publiek zodat alle vragen beantwoord kunnen worden, maar waarbij niet alleen de man of vrouw op de voorste rij, maar een ieder in de zaal het risico loopt in het verhaal betrokken te worden.

Een sprankelende en bij voorbaat succesvolle avond, want wie wil er nu niet eens een 'live' Voetbal Inside-avondje meemaken en een kijkje achter de schermen krijgen in de voetbalwereld, bij hoe het programma tot stand komt, een blad wordt gerund, de samenwerking met zijn collega's nu daadwerkelijk is en (als het aan hemzelf ligt) hoe de stand is van de hedendaagse blues.

Durft u het aan?

Neem dan snel contact met ons op over de mogelijkheden en nadere informatie over
Johan Derksen als spreker op uw bijeenkomst of evenement.