• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Jan van Halst

Jan van Halst is een hele populaire spreker om te boeken

Jan van Halst : commercieel manager, ex profvoetballer, analyticus.

Hoe verdienstelijk is een 'kuitenbijter' in het veld? En bijt hij zich in zijn verdere carrière ook zo in dingen vast? Jan van Halst is niet alleen een verdienstelijk analyticus: hij weet zichzelf ook wel aan een grondige en humoristische analyse te onderwerpen.

De voetbalcarrière van Van Halst begon in Zeist, waarna hij via FC Utrecht en FC Wageningen bij FC Twente belandde. Vervolgens was hij bij Ajax wat minder succesvol en werd hij verhuurd aan Fortuna Sittard. Na een nieuwe kans bij Ajax won hij dat jaar met Ajax zowel de competitie als de beker. Hij sloot zijn carrière af bij Vitesse. In 2003 zette van Hals een punt achter zijn actieve voetballoopbaan.

Van Halst was tot begin december 2011 commercieel manager en manager algemene zaken bij FC Twente. Als voetbalanalyticus is hij te zien bij NOS Studio Voetbal, bij het programma RTL Voetbal en VI/VI Oranje op RTL 7 en Eredivisie Live. Sinds 2013 is Jan van Halst actief als vaste analist van het nieuwe programma FOX Sports Eredivisie samen met Toine van Peperstraten.

Laat u verrassen door de komst van Jan van Halst die u en uw gasten een leuke avond kan bezorgen.
Neem dan snel contact met ons op over de mogelijkheden en nadere informatie over 
Jan van Halst als spreker op uw bijeenkomst of evenement.