• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hans Kraay Jr.

Hans Kraay jr.: televisiepresentator, ex-profvoetballer en trainer.

Op geheel eigen wijze gaat Hans Kraay jr. tijdens een presentatie uitgebreid in op de voetballerij en de televisiewereld en vergelijkt hij zaken met de ‘normale maatschappij’. 
Aan de orde komen onder meer: John de Mol, Johan Cruijff, Wim van Hanegem, Romario en Kevin Keagan. 
Natuurlijk komen de volgevreten internationals ter sprake en heeft Hans het nog over vele andere aspecten en voorbeelden uit de voetbalwereld.

En hij heeft recht van spreken. Als profvoetballer kwam hij tussen 1977 en 1997 uit voor een groot aantal clubs. Hij had een enerverende carrière in zowel Nederland als het buitenland, met de nodige pieken en dalen en blessures, die hij op 37-jarige leeftijd beëindigde.
Sinds 1992 timmert Kraay aan de weg als televisiepresentator van zowel sport- als amusementsprogramma's. Hij doet de presentatie van verschillende sportevenementen en hij is als interviewer en verslaggever aanwezig bij rechtstreekse televisie-uitzendingen van wedstrijden van het Nederlands elftal.
Tevens is hij voetbalcommentator en -analyticus, waarmee hij - evenals met zijn voetbalcarrière - in de voetsporen van zijn bekende vader Hans Kraay sr. is getreden.

Dat de jonge Kraay qua karakter en levensstijl uit iets ander hout is gesneden blijkt uit het feit dat hij als zanger zelfs eens de Nederlandse Top 40 haalde en in het entertainment presenteerde en presenteert hij Ken Dit?, Lachen om Home Video's en Domino Day voor SBS 6.

Een presentatie van Kraay is een boeiende en serieuze aangelegenheid, waarbij hij een onpartijdige spiegel voorhoudt en ons allemaal aan het denken zet, maar waarbij het aan humor zeker niet ontbreekt.

Hans Kraay jr. is met zijn warme persoonlijkheid een aangenaam en meeslepend verteller. Een garantie voor een geslaagde bijeenkomst.

Laat u verrassen door de komst van Hans Kraay Jr. die u en uw gasten een leuke avond kan bezorgen.
Neem dan snel contact met ons op over de mogelijkheden en nadere informatie over 
Hans Kraay als spreker op uw bijeenkomst of evenement.