• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gertjan Verbeek

Gertjan Verbeek als gastspreker te boeken bij Sportclubpartner.

Gertjan Verbeek: trainer-coach, gepassioneerd én nuchter!

Een nuchter heethoofd is Gertjan Verbeek. Iemand die zich niet laat dicteren en wars is van status en schone schijn. Dat dit wel eens botst, valt te voorspellen.

Als voetballer speelde hij voor Heracles en Heerenveen. In 1994 begon zijn carrière als trainer-coach en werkte hij voor Heracles en Heerenveen. Onder zijn leiding behaalde Heerenveen 5 keer achter elkaar Europees voetbal.

Gertjan Verbeek, inmiddels een bekende Nederlander, is zeer geliefd bij spelers en supporters. Hij is een nuchter en fatsoenlijk mens en zal dat altijd blijven. En zijn eerlijkheid wordt, ondanks een soms wat ongenuanceerde manier van verwoorden, zeer gewaardeerd.

Het seizoen 2008/2009 was hij voor een te korte periode trainer-coach van Feyenoord. De samenwerking met enkele spelers bleek helaas niet mogelijk en in goed overleg met Feyenoord heeft Gertjan toen moeten besluiten zijn functie neer te leggen.
Meerdere grote clubs wilden Gertjan Verbeek een contract aanbieden, maar hij koos voor Heracles Almelo en onder zijn leiding eindigde Heracles in het seizoen 2009/2010 op een schitterende zesde plaats.
In het seizoen 2010/2011 heeft Gertjan Verbeek een contract getekend bij AZ uit Alkmaar voor twee jaar.

Gespreksleider Evert ten Napel daagt Gertjan Verbeek uit. In een boeiende, interactieve en leerzame bijeenkomst krijgt u een kijkje achter de schermen van zijn werkwijze als trainer-coach.

Interesse in een leuke avond met Gerjan Verbeek?

Neem dan snel contact met ons op over de mogelijkheden en nadere informatie over 
Gertjan Verbeek als spreker op uw bijeenkomst of evenement.