• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Foppe de Haan

"Van een schouderklopje krijgt niemand een blessure"

Wat Foppe de Haan zo'n uniek mens maakt, is dat hij als karakteristieke bekende Nederlander, die tijdens zijn loopbaan geweldige prestaties wist neer te zetten, zo'n gewoon mens is gebleven. En dat hij, ondanks zijn omzwervingen op deze aardbol, nog altijd met beide benen in de Friese klei staat.

'Ús Foppe' volgde een opleiding tot onderwijzer, speelde zelf bij verschillende amateurclubs om vervolgens bij sc Heerenveen terecht te komen. Vanaf 1974 begon hij daar als trainer te werken. De Haan was de langst zittende trainer bij sc Heerenveen en wist tezamen met voorzitter Riemer van der Velde de club groot te maken.
Landelijke bekendheid kreeg hij als trainer van Jong Oranje, waarmee hij in 2006 historie schreef door het Europees Kampioenschap te winnen.

Met zijn met friese tongval doorspekte anekdotes weet hij de toehoorders aan zijn zijde te krijgen. Hij spreekt over leiderschap, coaching, hoe je het beste uit jezelf haalt en als team gebruik kunt maken van elkaars kwaliteiten; onderwerpen die ook in het bedrijfsleven zeer aanspreken.
De kracht van het verhaal schuilt in de herkenbaarheid, de 'no nonsense'-aanpak en de humoristische en eigenzinnige wijze waarop Foppe nog een stukje van zichzelf laat zien waar we geen weet van hadden.


Wilt u Foppe de Haan ook op uw bijeenkomst?
neem contact met ons op en wij bespreken met u de mogelijkheden