• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

sportquiz

Activeer uw leden met een voetbal of sportquiz voor kinderen en volwassenen

Vele sportclubs vragen zich af hoe zij naast de veld- of zaalactiviteiten meer kunnen doen voor hun leden. Heeft u al eens nagedacht aan een unieke clubavond in de vorm van een voetbalquiz? Uw kantine wordt omgetoverd tot een showomgeving en bieden uw leden een onvergetelijke avond. Aan het einde van de avond zullen de grootste voetbalkenners (deelname per koppel) van uw vereniging in het zonnetje worden gezet met mooie voetbalprijzen.

Voetbalquiz versterkt clubgevoel

De voetbalquiz is weer eens iets anders dan de gebruikelijke bingo, darts- of klaverjasmiddagen. Uit ervaring blijkt dat deelnemers van te voren al de concurrentiestrijd aangaan en na afloop wordt er nog lang over de quiz gesproken. De voetbalquiz versterkt het clubgevoel bij kinderen en volwassen. Daarnaast versterkt u de band met uw eigen leden.

Werking van de voetbalquiz

De sportquiz bestaat uit vele vragen uit het heden en het verleden van het binnenlandse en buitenlandse voetbal. Zelfs uw regio/club zal in de voetbalquiz aan bod komen met enkele vragen. Alle vragen worden ondersteund met beelden van schitterende doelpunten, bloopers en andere prachtige voetbalmomenten. De voetbalquiz is in andere vormen ook geschikt voor sponsoravonden.

Partners

In samenwerking met No Ball Games en Voetbal International kunnen wij de voetbalquiz voor uw club verzorgen. Partner No Ball Games is specialist op sportquiz gebied en is in 2002 opgericht door voormalig profvoetballer Hans-Jörgen Nicolaï. Voor meer informatie, vragen of opmerkingen over de voetbalquiz kunt u contact opnemen met Sportclubpartner via het contactformulier of via de telefoon (0182 517242). Wij staan u graag te woord om de mogelijkheden door te nemen.